Secțiune susținută de

Centrele de evaluare… pentru dezvoltare

Portal HR \ Evenimente \ Centrele de evaluare… pentru dezvoltare

Vorbeam intr-un articol anterior despre criteriile pe care trebuie sa le avem in vedere la elaborarea unui centru de evaluare in scopul angajarii, dar instrumentul in sine este foarte bogat si ofera posibilitatea utilizarii nu doar in etapa de recrutare, cat si in cea de training si dezvoltare.

Un centru de evaluare si dezvoltare poate fi un prim pas inspirat catre un proces de identificare a talentelor, potentialului, de stabilire a „drumurilor” de cariera si strategiilor de promovare. Ce este insa de retinut este faptul ca, atunci cand obiectivele sale sunt mai complexe, e nevoie de o rafinare a instrumentelor si tehnicilor utilizate si de evaluatori (foarte) bine pregatiti.

Webcast-ul de la HCI pe care vi-l recomandam pentru maine, 12 mai 2011, abordeaza subiectul centrelor de evaluare in scopul punerii la punct a unor politici constructive de management al talentelor. Un centru de evaluare si dezvoltare derulat dupa momentul angajarii poate oferi informatii valoroase despre gradele de competenta si nevoile de dezvoltare, scopul fiind mai degraba de a proiecta performanta in viitor (identificand suportul de care angajatii au nevoie) si nu de a eticheta negativ un nivel actual.

Participa la webcast-ul Are You Using Assessments to Develop Your Employees Yet? Your Competitors Are, din data de 12 mai 2011 pentru a descoperi modalitatile in care centrele de evaluare si dezvoltare pot fi utilizate pentru a maximiza valoarea profesionistilor pe care se bazeaza organizatia ta.

Data articol: mai 11, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam