Secțiune susținută de

Cum descoperi un angajat cu potential?

Portal HR \ Evenimente \ Cum descoperi un angajat cu potential?

De departe seamana cu oricare alt angajat, asa ca sunt sanse mari sa il ai in organizatie dar sa nu stii asta si sa consumi multe resurse de diferite feluri pentru a-l atrage din afara. Este vorba de angajatul cu potential si al carui traseu profesional incepe de cele mai multe ori cat se poate de banal, cu un post de entry-level.

Este inutil sa pui la punct programe elaborate de dezvoltare si evolutie in cariera daca ele sunt dezvoltate pentru a adresa un potential doar la nivel teoretic. Primul pas este descoperirea potentialului si cunoasterea/intelegerea lui indeaproape pentru a putea oferi stimulii de care are nevoie ca sa se dezvolte.

Webcast-ul de la HCI.org pe care vi-l recomandam pentru data de 21 iunie va aborda subiecte esentiale in efortul de identificare a acestui potential in organizatii: de la comportamentele care ii diferentiaza pe angajatii in care merita sa investesti de ceilalti, pana la metodele pe care managerii le pot utiliza pentru a le facilita acestora accesul la responsabilitati mai complexe (a se citi, de cele mai multe ori, „la pozitii de leadership”).

Afla mai multe detalii si inscrie-te la webcast-ul Identifying High Potentials din data de 21 iunie 2011.

Data articol: iunie 2, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam