Secțiune susținută de

Cum poate știința să prezică performanța candidaților

Portal HR \ Evenimente \ Cum poate știința să prezică performanța candidaților

Discuția despre capacitatea proceselor de evaluare de a prezice performanța viitoare a candidaților este una veche dar nu mai puțin interesantă în zilele noastre. Deși practicile se schimbă și apar mereu teorii noi, orice decizie de angajare este de foarte multe ori încărcată cu un grad mare de risc.

Cu toate că vestea bună este că nu avem un metru unic prin care să „măsurăm” cu exactitate ființa umană (imaginați-vă cum ar fi lumea dacă toți am fi previzibili până în cele mai mici detalii), vestea îngrijorătoare este că organizațiile trebuie în continuare să caute o soluție pentru a lua decizii de angajare mai inspirate și mai eficiente din punctul de vedere al costurilor (și nu numai).

Webcast-ul HCI pe care vi-l recomandăm pentru mâine, 8 mai 2012, abordează acest subiect dintr-un punct de vedere științific. Se pare că principiile științei care studiază comportamentele au șanse mari să ne ajute să facem predicții de performanță mai corecte.

Află mai multe detalii și înscrie-te la webcast-ul The Science of Predicting Candidate Performance de pe 8 mai 2012. Dacă nu ai timp să participi live, poți urmări înregistrarea pe 9 și 10 mai 2012.

Data articol: mai 7, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam