Hot Now

Energizați-vă angajații printr-o pauză la SPA

20 02 2014, Portal HR , Comenteaza, 2.515 afisari

În timp ce creșterile salariale și bonusurile întârzie să apară, datorită situației economice precare, managerii caută metode alternative de a-și menține angajații motivați și sănătoși.

Companiile au devenit din ce în ce mai conștiente de valoarea unui angajat motivat și mulțumit; la urma urmei, angajați fericiți înseamnă angajați productivi și responsabili. Pe de altă parte, angajații iubesc stabilitatea lucrului într-o companie căreia îi pasă de starea lor de bine.

Pentru că, de cele mai multe ori, simpla recunoaștere a meritelor sau cuvântul: “Mulțumesc!” nu sunt suficiente, un Spa Gift Card poate asigura angajații de aprecierea managerilor, printr-o formă concretă, tangibilă, de apreciere.

Cardurile și voucherele cadou oferite în diferite ocazii (1/8 martie, Crăciun, Zi de naștere, Onomastică) sau efectiv pentru a transmite mesajul: “Mulțumesc, ai făcut o treabă bună!”, au devenit una dintre cele mai populare alegeri de cadou corporate” afirmă Liliana Paraipan, fondator Eden Spa și Health Coach. „Mult mai rentabile, din punct de vedere financiar, cardurile motivaționale oferă organizațiilor flexibilitate, ușurință în gestionarea și livrarea acestora, degrevând totodată cash flow-ul companiei de un cost suplimentar”, a completat Liliana Paraipan.

Și, pentru că se apropie cu repeziciune luna martie, luna în care sărbătorim femeia în toate formele de manifestare: mamă, soție, angajată, colegă, șefă, ce poate fi mai potrivit pentru a transmite mesajul decât un marțișor îmbrăcat în forma specifică a unui card cadou de răsfăț și stare de bine.

Dacă vrei ca pesoanele dragi sau colegele din viața ta să petreacă alături de prietenele lor aceste zile speciale, avem o serie de terapii și spa party-uri care vor fi pregătite în ambient de sărbătoare pentru ca ele să trăiască momente de neuitat de ziua lor.

Inițiatorul pieței spa din România, Eden Spa, a adunat în locațiile sale peste 30000 de oaspeți, în cei peste 8 ani de existență. Credem cu tărie că secretul nostru stă în valorile noastre: profesionalismul cu care ne tratăm fiecare oaspete, personalizarea fiecărei terapii, pasiunea care ne animă și rezultatul pe care experiența Eden Spa îl asigură: relaxarea fizică și psihica, starea de bine, pofta de viață!

Adauga comentariu

Cele mai noi

La o simplă accesare a celui mai utilizat motor de căutare, spre exemplu, pentru ”influencer”, obții rapid (în doar 0,49 de secunde) 473.000 de rezultate. Poți afla că există Social Media Stars Index, care îi ordonează pe cei mai importanți dintre ei, și că, de curând, ANAF a declanșat o campanie de verificări ce vizează […]

Detalii

CIO Council și Revista CARIERE organizează miercuri, 8 decembrie, între orele 14.00-16.00, o nouă ediție din seria de evenimente online CIO TALKS – Powered by CIO Council cu tema: Povești despre date, tehnologie, diversitate, egalitate și incluziune. La această ediție se vor aduce exemple concrete de transformare a afacerii prin tehnologia aliniată la principiile “Diversity Equality and Inclusion” și de instalare […]

Detalii

–          Peste 60% din angajații români care își caută un alt job se consideră subapreciați la locul de muncă actual –          Aproape 19% consideră că și-au îmbunătățit abilitatea de a atrage venituri –          61% s-ar gândi să accepte un loc de muncă în străinătate, dacă acesta le permite să lucreze la distanță Ediția de toamna a studiului Randstad Workmonitor indică […]

Detalii

Creșterea ratei inflației pune presiune pe majorările salariale bugetate de companiile private din România pentru 2022, estimate anterior în medie la 7%, care ar trebui revizuite în sus cu două – trei puncte procentuale, pentru a compensa erodarea puterii de cumpărare, reiese din a doua parte a studiului PayWell 2021, realizat de PwC România. Majoritatea […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter