Hot Now

Energizați-vă angajații printr-o pauză la SPA

20 02 2014, Portal HR , Comenteaza, 2.754 afisari

În timp ce creșterile salariale și bonusurile întârzie să apară, datorită situației economice precare, managerii caută metode alternative de a-și menține angajații motivați și sănătoși.

Companiile au devenit din ce în ce mai conștiente de valoarea unui angajat motivat și mulțumit; la urma urmei, angajați fericiți înseamnă angajați productivi și responsabili. Pe de altă parte, angajații iubesc stabilitatea lucrului într-o companie căreia îi pasă de starea lor de bine.

Pentru că, de cele mai multe ori, simpla recunoaștere a meritelor sau cuvântul: “Mulțumesc!” nu sunt suficiente, un Spa Gift Card poate asigura angajații de aprecierea managerilor, printr-o formă concretă, tangibilă, de apreciere.

Cardurile și voucherele cadou oferite în diferite ocazii (1/8 martie, Crăciun, Zi de naștere, Onomastică) sau efectiv pentru a transmite mesajul: “Mulțumesc, ai făcut o treabă bună!”, au devenit una dintre cele mai populare alegeri de cadou corporate” afirmă Liliana Paraipan, fondator Eden Spa și Health Coach. „Mult mai rentabile, din punct de vedere financiar, cardurile motivaționale oferă organizațiilor flexibilitate, ușurință în gestionarea și livrarea acestora, degrevând totodată cash flow-ul companiei de un cost suplimentar”, a completat Liliana Paraipan.

Și, pentru că se apropie cu repeziciune luna martie, luna în care sărbătorim femeia în toate formele de manifestare: mamă, soție, angajată, colegă, șefă, ce poate fi mai potrivit pentru a transmite mesajul decât un marțișor îmbrăcat în forma specifică a unui card cadou de răsfăț și stare de bine.

Dacă vrei ca pesoanele dragi sau colegele din viața ta să petreacă alături de prietenele lor aceste zile speciale, avem o serie de terapii și spa party-uri care vor fi pregătite în ambient de sărbătoare pentru ca ele să trăiască momente de neuitat de ziua lor.

Inițiatorul pieței spa din România, Eden Spa, a adunat în locațiile sale peste 30000 de oaspeți, în cei peste 8 ani de existență. Credem cu tărie că secretul nostru stă în valorile noastre: profesionalismul cu care ne tratăm fiecare oaspete, personalizarea fiecărei terapii, pasiunea care ne animă și rezultatul pe care experiența Eden Spa îl asigură: relaxarea fizică și psihica, starea de bine, pofta de viață!

Adauga comentariu

Cele mai noi

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii

Pe 30 septembrie și 1 octombrie, la Sala Palatului din București, va avea loc IUF – The International University Fair, cel mai important eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Reprezentanții universităților din 12 țări vor prezenta elevilor de liceu și studenților programele de licență, masterat și facilitățile la care pot avea acces (burse, surse de finanţare, […]

Detalii

Zona micilor întreprinzători din România este, în mod tradițional, una extrem de dinamică, zeci de mii de SRL-uri fiind înființate în fiecare an. De la începutul anului și până în prezent peste 56.000 de SRL-uri noi au fost înregistrate, potrivit datelor publicate de Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC), în timp ce procentul firmelor nou […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter