Secțiune susținută de

Etica organizatiei sau valorile managerului?

Portal HR \ Evenimente \ Etica organizatiei sau valorile managerului?

Existenta unor politici formale de definire a standardelor de etica si profesionalism in organizatii nu garanteaza automat si implementarea lor in practica. Valoarea unei strategii e direct proportionala cu masura in care ea este acceptata, adoptata si „traita” de managerii care trebuie sa o implementeze. De aici si pana la necesitatea identificarii talentelor potrivite cu cultura organizationala e doar un pas.

Webcast-ul HCI.org din data de 1 decembrie, Set an Ethical Tone: Building a Moral Culture Through Communication, discuta despre aceasta provocare majora a organizatiilor: punerea efectiva in practica a unei culturi bazata pe o etica profesionala solida. Cum era de asteptat, liderii joaca un rol critic in acest sens pentru ca ei sunt cei care trebuie sa comunice cu claritate aceste standarde si sa faca dovada aplicarii lor cu consecventa, indiferent de context.

Participati la webcast pentru a vedea ce pot face managerii pentru a-i convinge pe cei din echipele lor sa adere firesc si sa practice cu convingere standardele de etica dorite.

Data articol: noiembrie 19, 2010

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam