Secțiune susținută de

Generatia Y – resursa critica a organizatiei tale

Portal HR \ Actual \ Generatia Y – resursa critica a organizatiei tale

„Nimeni nu e profet in tara lui” pare sa fie una din afirmatiile cat se poate de valabile si atunci cand este vorba de generatia Y. Si totusi, oricat de mult s-ar dori o minimalizare a impactului pe care il au/il pot avea cei tineri asupra organizatiilor si modului in care se iau deciziile la nivel strategic, este putin probabil sa ii putem ignora la nesfarsit.

De la tendinta lor (obositoare pentru altii) de a pune mereu sub semnul intrebarii abordarile traditionale, pana la refuzul de a intelege ierarhiile, dar si gradul ridicat de interconectivitate, generatia Y are un cuvant greu de spus despre ce si cum trebuie facut pentru ca lucrurile sa evolueze.

Raportul de pe HR Toolbox pe care vi-l recomandam analizeaza si prezinta impactul pe care aceasta generatie il va avea asupra mediului de business si insista pe motivele cat se poate de pragmatice pentru care cea mai buna abordare nu este ignorarea ei, ci utilizarea inteligenta a acestei resurse aflata, de altfel, la indemana oricarei organizatii.

Descarca acum raportul sponsorizat de Taleo Gen Y Will Impact Your Future Growth, Report Shows How.

Nu uita! Trebuie sa fii membru in comunitatea HR Toolbox pentru a avea acces la aceste informatii. Inscrierea este gratuita si dureaza cateva minute.

Data articol: aprilie 19, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam