Secțiune susținută de

Invata sa iti gestionezi cariera

Portal HR \ Opinia consultantului \ Invata sa iti gestionezi cariera

Daca nu stii incotro te indrepti, cu siguranta ajungi in alta parte. Cat se poate de adevarat, mai ales cand vine vorba despre cariera. Fie ca ai ales constient un drum sau ca, prin forta imprejurarilor, o meserie te-a ales pe tine, nu e niciodata prea tarziu sa te gandesti care e cea mai buna modalitate de a-ti gestiona coerent cariera.

E posibil ca daca astepti sa iti bata la usa sansele la care visezi timpul sa treaca pe langa tine si sa ratezi oportunitati care trebuie cautate activ. Totul incepe de la un nivel sanatos de auto-cunoastere si de la constientizarea modului in care ceea ce faci se aliniaza (sau nu) cu obiectivele pe care vrei sa le atingi.

Stim ca de la teorie la practica drumul e lung, asa ca azi iti recomandam un curs online care te ajuta sa iti faci ordine in procesele de analiza a carierei si sa stabilesti care este calea pe care trebuie sa mergi mai departe.

O sa trebuiasca sa elaborezi la inceput un inventar al valorilor, abilitatilor si nevoilor pe care le ai in clipa de fata, urmand ca pe baza lor sa stabilesti care iti sunt punctele tari sau avantajele competitive. Mai mult, cursul iti ofera si exemple de contexte de munca in care le poti pune in actiune, dar si idei despre cum ar trebui sa abordezi slabiciunile care par adesea sa te tina pe loc.

Managing Your Career: Creating a Plan este un curs in format e-learning cu durata de o ora, dezvoltat de SkillSoft, cel mai mare provider de continut de training de acest gen din lume. Asta inseamna ca il vei putea parcurge in ritmul dorit si de oriunde vrei. Ai la dispozitie teste si exemple practice care te vor ajuta sa aplici cele invatate si sa descoperi cum te pot ajuta informatiile primite in managementul efectiv al carierei tale. Cursul este in limba engleza.

Comanda cursul acum.

Data articol: noiembrie 16, 2010

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam