Secțiune susținută de

Munca flexibila – mit sau realitate?

Portal HR \ Actual \ Munca flexibila – mit sau realitate?

In grupul de pe LinkedIn Recruiter Talk a aparut zilele trecute un articol despre topul celor 5 companii care ofera angajatilor lor posibilitatea unui program de munca flexibil.

Desi nu este vorba de o stire locala, subiectul ne-a atras atentia pentru ca vine interesant in completarea teoriile motivationale despre care vorbeste Dan Pink in Drive dar poate fi vazut si ca fiind o consecinta (sau cauza?) a procesului de downshifting despre incidenta caruia va rugam sa va spuneti parerea in urma cu ceva vreme pe pagina noastra de Facebook.

Printre companiile de top despre care vorbeste articolul se numara: KPMG, Best Buy, PNC Financial Services Group, PriceWaterhouse Coopers.

Mentiunea in acest context (al muncii flexibile) si a celor doua companii de audit cu prezenta si pe piata locala ne-a pus pe ganduri pentru ca, paradoxal, la noi exista o asociere suficient de puternica a muncii intr-o companie Big 4 cu lipsa timpului liber si cu o afectare negativa a balantei viata personala/ viata profesionala.

Sa fie, oare, vorba doar de un mit? Este oare posibil ca lucrurile sa se fi schimbat si paradigma muncii (in audit dar nu numai) sa dea semne de insanatosire si la noi?

Voi ce parere aveti?

Comenteaza aici.

Data articol: mai 23, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam