Secțiune susținută de

O nouă platformă de recrutare

Portal HR \ Actual \ O nouă platformă de recrutare

Michelin România a lansat o platformă de recrutare online pentru facilitarea gestionării proceselor de recrutare. Astfel, accesând www.recrutare.michelin.ro sau secţiunea de recrutare a website-ului www.michelin.ro, candidaţii pot avea acces şi aplica la posturile Michelin disponibile în România sau în alte locaţii în care Grupul este prezent.

Procedura de aplicare a fost mult simplificată: candidaţii îşi pot crea un cont furnizând doar numele şi adresa de e-mail. Apoi, după introducerea câtorva informaţii generale, pot ataşa CV-ul, scrisoarea de intenţie şi orice alt document pe care îl consideră util pentru procesul de recrutare. Sunt necesare maxim 10 minute pentru a crea un profil complet, iar contul poate fi ulterior accesat de oriunde.

De asemenea, noua aplicaţie facilitează comunicarea dintre Michelin şi aplicanţi – aceştia pot vizualiza oricând statusul candidaturii lor, pot aduce modificări profilului creat şi pot primi mesaje de la membrii echipei de recrutare Michelin.

Noul sistem de recrutare Michelin respectă în totalitate confidenţialitatea datelor personale şi dreptul candidaţilor de a-şi retrage aplicaţia. Astfel, numai echipa de recrutare şi gestionarii de carieră pot accesa dosarele candidaţilor, pentru o perioadă de maxim doi ani de la înscrierea acestora pe site.

Data articol: octombrie 12, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam