Secțiune susținută de

Performanta in schimbare

Portal HR \ Evenimente \ Performanta in schimbare

In secolul 21 s-a schimbat nu numai modelul motivational, intreaga paradigma a muncii a suferit modificari majore. Suntem acum mai flexibili si mai rapizi atunci cand vine vorba de schimbare in cariera, munca este din ce in ce mai mult virtuala, transparenta, necesita un nivel crescut de colaborare si efectele ei se disperseaza mai mult decat in secolul trecut.

Dar cum se ajunge la performanta in acest univers pentru care singura certitudine pare sa fie de cele mai multe ori schimbarea? Daca nu mai putem vorbi despre scara organizationala, cu ce model de gandire si actiune o putem inlocui? In engleza, termenul „lattice”, folosit pentru a defini noua realitate, poate fi vazut fie in sensul cu conotatii negative: de zabrele, fie in ideea mai generoasa de structura ca atare.

Participa la un webcast HCI care urmareste sa clarifice ce este si cum s-a ajuns la aceasta noua paradigma a muncii pentru a deschide astfel calea catre o noua viziune asupra performantei invidividuale si organizationale.

Afla mai multe detalii si inscrie-te la webcast-ul The Corporate Lattice: Achieving High Performance in the Changing World of Work din data de 1 februarie 2011.

Data articol: ianuarie 27, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam