Hot Now

PortalHR si BestJobs te premiaza

08 11 2010, Portal HR , Un comentariu, 6.496 afisari

Incepand de azi, 8 noiembrie, pana vineri, 12 noiembrie, PortalHR si BestJobs premiaza cea mai interesanta poveste de recrutare.

Ce trebuie sa faci ca sa castigi?

Daca esti responsabil cu recrutarea in organizatia in care lucrezi sau ai derulat in ultima vreme un proiect de recrutare dificil din postura de evaluator, povesteste-ne despre dificultatile prin care ai trecut (de la definirea profilului ideal, la identificarea celor mai bune surse de atragere a candidatilor potentiali, derularea procesului de evaluare si luarea deciziei de angajare) si noi te premiem.

Posteaza povestea ta pe peretele PortalHR de pe Facebook si cheama-ti prietenii sa o voteze.

Topul povestilor va fi alcatuit de PortalHR in functie de numarul de „Like”-uri obtinute de fiecare poveste de recrutare in parte, iar cei trei finalisti vor castiga premiile oferite de BestJobs dupa cum urmeaza:

1. Abonament Best Companies- 1 luna (valoare 499 Euro)

2. 1 anunt Platinum, reactualizare zilnica (valoare 349 Euro)

3. Cautare in baza de date, pachet 10 date de contact (valoare de 49 Euro)

Regulamentul concursului:

1. Participantii trebuie sa aiba varsta de 18 ani.

2. Premiile sunt acordate castigatorului pentru a fi utilizate de catre companiile in care activeaza in scopul publicarii anunturilor de recrutare.

3. Textele postate nu trebuie sa includa referiri exacte la nume de companii sau de candidati. Importanta este povestea.

4. Textele postate trebuie sa contina un limbaj coerent, corect gramatical si sa nu includa injurii la adresa niciunei persoane sau institutii. PortalHR isi rezerva dreptul de a edita sau sterge textele postate pe peretele sau care nu indeplinesc standardele necesare de calitate si decenta.

5. Sunt luate in considerare pentru concurs doar textele care relateaza experienta unor recrutari dificile din punctul de vedere al angajatorului/ evaluatorului. Motivul este legat de natura premiilor oferite care se adreseaza companiilor.

6. Castigatorii concursului vor fi anuntati pe pagina de Facebook PortalHR si vor fi rugati sa ne trimita datele de contact pentru a putea intra in posesia premiului.

Pentru nelamuriri, contactati-ne la office [la] portalhr [punct] ro.

Comentarii (1)
  1. […] This post was mentioned on Twitter by Stefan Murgeanu and BestJobs, Portal HR. Portal HR said: Tu vii cu povestea, noi (PortalHR si BestJobs) venim cu premiile http://portalhr.ro/?p=720 […]

Adauga comentariu

Cele mai noi

De puțină vreme, angajatorii pot beneficia de un ajutor unic de 2.500 de lei pentru fiecare telesalariat, pentru a le cumpăra acestora echipamentele de care au nevoie pentru a lucra de la distanță. În acest context, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a lansat un ghid cu pașii ce trebuie urmați pentru depunerea […]

Detalii

Studiul indică modificări semnificative ale riscurilor și priorităților. Talentul este perceput ca fiind unul dintre cele mai mari riscuri de către liderii unora dintre cele mai mari companii din lume. Majoritatea liderilor se concentrează pe asimilarea avantajelor de mediu obținute în perioada de carantină. Doar o treime dintre liderii intervievați privesc cu optimism perspectivele de […]

Detalii

Dacă până acum, în lunile de vară, piața muncii traversa o perioadă de stagnare în ceea ce privește locurile de muncă disponibile și interesul candidaților pentru acestea, putem spune că în vara anului 2020 lucrurile au stat cu totul altfel. Lunile iunie-august au fost marcate de o cerere mare din partea candidaților, care au fost […]

Detalii

Pe 1 octombrie 2020 Erudio dă start celui mai nou program al său de leadership, Etikon – Încredere și Cooperare. Etikon se adresează liderilor, antreprenorilor, managerilor, echipelor de conducere și echipelor care lucrează în proiecte comune. Premisa de la care s-a pornit este că, în perioada pe care o traversăm, liderii sunt cei care au […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter