Secțiune susținută de

Povestea ta

Portal HR \ Actual \ Povestea ta

Scriem adesea pe PortalHR despre ce si cum ar trebui sa faca un candidat ca sa faca impresie buna, despre cum ar trebui sa se poarte evaluatorul si despre cum risca un angajator sa isi piarda sansele de a atrage profesionistii de care are nevoie cu cateva mesaje neinspirate pe care le transmite in afara fara sa isi dea seama.

Stim insa ca realitatea e si mai bogata in exemple si situatii ale relatiei candidat – angajator decat poate sa descrie orice abordare metodologica. Altfel spus, interviul real bate adesea teoria.

Vrem sa scriem pe PortalHR despre astfel de situatii, de ras sau de plans, de emulat sau de evitat, de admirat sau de dat exemplu negativ si pentru asta avem nevoie de voi.

Povestiti-ne cele mai ciudate/ neasteptate/ neprofesioniste/ extraordinare/ remarcabile/ memorabile interviuri sau procese de recrutare la care ati participat (candidati fiind) si noi o sa publicam povestile pe PortalHR si o sa le premiem pe cele mai comentate cu Ghidul carierei tale scris de bine cunoscutul Stefan Murgeanu, cel pentru care gasirea jobului pe care il meriti este o chestiune de planificare, munca sustinuta si atitudine pozitiva. Vei afla din ghid ce trebuie sa faci in fiecare din etapele cautarii unui job: de la pregatire, la elaborarea CV-ului, prezenta la interviu, precum si cei 6 pasi pe care autorul i-a urmat si cu care a avut succes intotdeauna.

Ce trebuie sa faci ca sa participi?

1. Trimite-ne povestea ta la adresa office[at]portalhr[punct]ro. (Te rugam sa eviti sa incluzi in ea nume reale, mai importante sunt ideile si intamplarile).

2. Urmareste publicarea povestii tale pe PortalHR si pe pagina noastra de pe Facebook.

3. Raspunde la comentariile celor care ti-au citit povestea.

Data limita la care ne poti trimite povestea ta este 9 martie 2011. Pana la sfarsitul lunii martie vom anunta castigatorii pe PortalHR si pe Facebook.

Mult succes!

Data articol: februarie 9, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam