Secțiune susținută de

Puterea e rege

Portal HR \ Evenimente \ Puterea e rege

Avem nevoie de ea, cautam mereu sa ne-o atragem ca avantaj, ne simtim demotivati atunci cand este exercitata aleatoriu, o admiram cand o vedem actionand cu inspiratie. Puterea si modalitatile ei stiute si nestiute de a se manifesta sunt unele din subiectele de care ne lovim cel mai des in mediul de lucru, desi de foarte multe ori nu le numim sau recunoastem ca atare.

Webcast-ul de la HCI pe care vi-l recomandam pentru data de 6 aprilie este despre putere, dar nu in acceptiunea sa sterila, de dictionar, ci in prezenta sa concreta (deranjanta sau magulitoare) in lumea organizationala. Vor vorbi despre putere Jeffrey Pfeffer, autor a peste 13 carti despre performanta, putere si munca, profesor la Stanford si Gary Hamel, considerat de curand de catre Wall Street Journal unul dintre cei mai influenti ganditori ai lumii actuale de business.

Participa la acest webcast HCI si descopera ce inseamna sa castigi putere in universul actual de business definit fundamental de regulile colaborarii, care este legatura intre performanta in job, succesul personal si grandoarea organizatiei, care este pretul puterii, de ce daca toata lumea ii cunoaste regulile sunt destui de putini cei care le si respecta etc.

Afla mai multe detalii si inscrie-te la webcast-ul Power Rules: A Conversation with Jeffrey Pfeffer and Gary Hamel on Power, Performance, and Success din data de 6 aprilie 2011.

Data articol: martie 30, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam