Secțiune susținută de

Resetarea managementului

Portal HR \ HR Pedia \ Resetarea managementului

Știți deja de ceva vreme că nu suntem deloc susținătorii unei abordări tradiționale de tipul „morcovul și bățul” atunci când vine vorba de managementul și motivația angajatilor. Ceea ce este mai puțin cunoscut este că noua paradigmă de gândire la nivel de resurse umane face parte dintr-un sistem complex de management care presupune schimbarea din rădăcini a unor obiceiuri a căror valoare este de mult depășită.

Acesta este motivul pentru care vă recomandăm o carte care pornește de la premize similare și anume: faptul că managementul bazat excesiv pe control și un stil de coordonare foarte implicat are nevoie ca să funcționeze de condiții stabile ale mediului de business, ceea ce este puțin probabil să mai găsim în clipa de față. În consecință, schimbarea nu este doar logica, ci și necesară. Cum? Abordând principiile explicate pe larg în Management Reset: Organizing For Sustainable Effectiveness de Edward E. Lawler III, Christopher G. Worley și David Creelman.

Citește acum un capitol din carte pentru a înțelege mai bine cum pot organizațiile să iși „reseteze” abordarea în management nu doar pentru a avea succes, ci și pentru a acționa responsabil.

Data articol: septembrie 29, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam