Secțiune susținută de

Resurse pentru invatarea cu suport video

Portal HR \ HR Pedia \ Resurse pentru invatarea cu suport video

Un proverb chinez suna asa: „Spune-mi si o sa uit, arata-mi si s-ar putea sa imi aduc aminte, implica-ma si o sa inteleg”, iar domeniile in care putem aplica aceasta idee „grea” de adevar sunt cat se poate de variate. Unul dintre ele este training-ul.

Si in training, sansele ca invatarea sa se intample cu succes depind intr-o masura provocatoare de mijloacele prin care se transmite informatia si de nivelul de implicare al cursantului. In cazul e-learning-ului, provocarea interactivitatii este cu atat mai mare. Dar pana la interactivitate, mai este de parcurs o etapa: cea a suportului vizual.

Daca sunteti traineri sau responsabili de training, sau pur si simplu daca va preocupa resursele pe care vi le ofera internetul pentru innobilarea continutului mesajelor pe care le transmiteti, articolul pe care vi-l recomandam azi este exact ce aveti nevoie: 25 de linkuri catre site-uri care ofera continut video de calitate. Printre ele sunt cateva pe care le cunoasteti deja cu siguranta: YouTube, TED, Google Video, iTunesU, Vimeo, dar si altele de care poate nu ati auzit inca: Academic Earth, Howcast, Mindbites, YouTube Edu si multe altele.

Acceseaza lista (re)surselor video pentru invatare de pe net in articolul 25 Places To Find Instructional Videos.

Data articol: martie 25, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam