Hot Now

Un instrument nou pentru căutarea de candidați pe LinkedIn

10 12 2012, Portal HR , Comenteaza, 3.373 afisari

Este dificil să facem estimări pentru anul 2013 legat de recrutare și piața muncii, însă putem observa cu ușurință prezența tot mai vizibilă a instrumentelor din social media.

Articolul de pe ERE pe care vi-l recomandăm astăzi este util celor care folosesc rețeaua LinkedIn ca principală sursă de recrutare și modalitate eficientă de a găsi candidați valoroși.

RecruitIn este un instrument nou și util pentru identificarea candidatilor al căror profil pe LinkedIn include abilitățile și competențele necesare (cel puțin la nivel teoretic) pentru pozițiile vacante.

În funcție de setarea parametrilor de căutare, RecruitIn promite să genereze mai mult de 100 de rezultare dar și să permită accesarea profilelor din afara rețelei ale celor identificați. Nu este nevoie de nicio inregistrare și este gratuit.

RecruitIn a fost creat de catre compania londoneza Clever Biscuit  (rămâne de vazut cât de inteligentă și de utilă se va dovedi a fi aplicația în practică), iar mai multe informații pot fi găsite aici.

Dacă încă mai aveți îndoieli despre utilitatea și valoarea folosirii LinkedIn în recrutare, că mai recomandăm și un interviu despre schimbările/îmbunătățirile rețelei în 2012 și care este impactul lor asupra utilizatorului final.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de joburi din România, Angajatori de TOP dedicat tuturor candidaților, indiferent de nivelul de experiență. Eveniment de carieră consacrat în București și Timișoara, Angajatori de TOP se extinde în Constanța, Ploiești, Pitești, Craiova și oferă oportunități de carieră pentru candidații cu studii superioare și medii care sunt […]

Detalii

–   Prima platformă de wellbeing ce reunește peste 100 de programe dedicate sănătății fizice și psiho-emoționale a angajaților și familiilor acestora; –   Segmentarea în premieră a programelor pe cele două categorii de generații care constituie mai mult de 75% din forța de muncă: Generația X și Millennials; –   Programele sunt accesibile în 40% în formatul atelierelor experiențiale și […]

Detalii

Este un drept al angajatorilor să le stabilească angajaților lor obiective de performanță profesională, dar este o obligație a acestora față de angajați, începând de la momentul angajării, să le arate care sunt criteriile de evaluare profesională și care e procedura. Printre elementele obligatorii ale regulamentului intern regăsim, de altfel, criteriile și procedura de evaluare […]

Detalii

Colorful.hr și BusinessMark lansează „Colorful.hr Annual Meetup”, eveniment ce va avea loc în principalele orașe ale României și în cadrul căruia se va discuta despre cele mai importante subiecte cu impact în salarizare. Seminariile vizează HR Managers & HR Directors, Payroll Managers, Manageri recrutare, Compensation & Benefits Managers, HR Specialists, Legal Managers, Directori Generali, Manageri […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter