Secțiune susținută de

Unde sunt candidatii de care ai nevoie?

Portal HR \ Evenimente \ Unde sunt candidatii de care ai nevoie?

De cele mai multe ori proiectele de recrutare sunt urgente. Avem nevoie de candidati „ieri” si cu cat presiunea este mai mare, cu atat pare mai dificil sa descoperim cea mai buna metoda de a-i identifica si de a le starni interesul.

Daca pana acum metoda preferata pentru gasirea candidatilor greu de gasit (mai ales pentru pozitii cu nivel mare de responsabilitate) a fost abordarea directa (din multe puncte de vedere similara cu ceea ce in vanzari se numeste tehnica „cold-calling”-ului), expertii ne recomanda sa renuntam la aceste practici si sa incercam sa profitam la maxim de resursele pe care ni le ofera internetul si in special retelele sociale.

Webinarul ERE din 14 iulie la care ca sugeram sa participati abordeaza subiecte la ordinea zilei si cat se poate de utile pentru cei responsabili cu recrutarea in epoca Facebook, Twitter si LinkedIn:

1. cum se abordeaza candidati pasivi folosind retelele sociale;

2. cum se creaza o prezenta coerenta si de calitate in aceste medii pentru a avea garantia ca atragem profilele de care avem nevoie;

3. cele mai bune cai de acces la grupuri de interes si de pozitionare ca expert in aceste medii;

4. aplicatii social media care imbogatesc procesul de recrutarea si te ajuta sa economisesti timp… cu alte cuvinte, sa gasesti mai repede si mai usor candidatul potrivit.

Inscrie-te acum la webinarul Save Your Cold Calls! Use Social Media and Go Where Your Candidates Already Are din 14 iulie 2011 si nu mai pierde timp dand telefoane. S-ar putea ca profesionistii de care ai nevoie sa fie mai aproape decat iti imaginai.

Data articol: iulie 12, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam