Hot Now

Vrei o schimbare? Încearcă 7 cursuri online în limba română

03 02 2016, Portal HR , Un comentariu, 3.704 afisari

Cursurile online s-au transformat într-o sursa foarte importantă de cunoștințe însă, așa cum se întâmplă de fiecare dată în procesul de predare și învățare, și în cazul lor se pune în discuție calitatea cunoștințelor transmise.

La nivel global, există câțiva jucători care și-au creat statutul de creatori de conținut de calitate iar primul dintre ei este SkillSoft. Urmează Lynda, Coursera, Udemy și edX, care s-au transformat în surse credibile de conținut online. În esență, succesul acestor resurse de învățare online este dat de calitatea cursurilor, ușurința în accesare și, la final, modul de verificare a cunoștințelor.

În România situația este mult mai bună decât în alte țări din regiune pentru că beneficiază de aproximativ 200 de cursuri SkillSoft în limba română, în total peste 220 de ore de curs.

Pe siteul docento.ro am descoperit o serie de colecții care îi ajută pe utilizatori să adreseze în procesul de învățare nevoi punctuale. Astfel, deși sunt disponibile și separat, anumite cunoștințe sunt acoperite prin combinarea mai multor cursuri și realizarea unor pachete specifice (de exemplu, pentru cei care vor să avanseze în carieră sau pentru cei care vor un job nou).

Iată, mai jos, cele 7 pachete de cursuri care ne-au atras atenția:

  1. Vreau primul meu job – este un pachet de cursuri care se adresează tinerilor care sunt la început de carieră și care cuprinde: Comunicare interpersonala, Elemente de baza ale ascultării, Excel 2010 începători, Excel 2010 avansați. Toate cursurile însumează 31 de ore de curs online și, pentru acces timp de 6 luni, costă 79 de lei, până la 20 februarie.
  2. Vreau sa schimb jobul actual – este un pachet de cursuri care se adresează celor care doresc să facă o schimbare și care cuprinde: Comunicare interpersonala, Conflictul la locul de munca, Inteligența emoțională, Obținerea de rezultate fără autoritate directa, Elemente de baza ale ascultării, Fundamentele socializării profesionale. Toate cursurile însumează 15 de ore de curs online și, pentru acces timp de 6 luni, costă 98 de lei, până la 20 februarie.
  3. Limba engleză – este un pachet care cuprinde 6 module de curs pentru cei care vor, în special, să-și îmbunătățească engleza de business; cuprinde cele 6 nivele, A1, A2, B1, B2, C1 și C2. Toate cursurile însumează 54 de ore de curs online și, pentru acces timp de 6 luni, costă 96 de lei.
  4. Ultra relații pentru oamenii de vânzări – este un pachet de cursuri recomandat de Andrei Roșu și cuprinde, pe lângă Cursurile de vânzări și pe cele de Fundamentele negocierii, Elemente de bază ale ascultării, Strategii de marketing competitiv, Performanța sub presiune și Excel pentru Avansați. Toate cursurile însumează 36 de ore de curs online și, pentru acces timp de 6 luni, costă 99 de lei, până la 20 februarie.
  5. Excel 2010 – este un pachet care se adresează celor care vor să aibă acces la toate modulele de curs de Excel. Toate cursurile însumează 24 de ore de curs online și, pentru acces timp de 6 luni, costă 59 de lei, până la 20 februarie.
  6. Vreau să avansez în carieră – este un pachet de cursuri dedicat celor care vor să treacă pe o nouă poziție în organizația din care fac parte sau într-o altă companie și cuprinde cursurile: Conflictul la locul de munca, Inteligenta emoționala, Critica si feedback constructiv, Fundamentele socializării profesionale, Managementul carierei. Toate cursurile însumează 15 de ore de curs online și, pentru acces timp de 6 luni, costă 119 lei, până la 20 februarie.
  7. Ultra productiv – Dezvoltarea ta personală este un pachet de cursuri creat tot de Andrei Roșu și cuprinde: Inteligența emoțională, Generarea de idei creative și inovatoare, Managementul timpului, Strategii pentru vorbitul în public, Excel 2010 începători și Excel 2010 avansați. Toate cursurile însumează 35 de ore de curs online și, pentru acces timp de 6 luni, costă 99 de lei, până la 20 februarie.

Spor la învățat!

Comentarii (1)
  1. Marius spune:

    Foarte tare articolul! Chiar mi-am schimbat un pic gandirea avand in vedere ca urmeaza sa am doua interviuri destul de importante!

Adauga comentariu

Cele mai noi

Pe 30 martie 2023, aproape 300 de membri ai comunității HR Club s-au reîntâlnit live în cadrul celei de-a 15 ediții a decernării Premiilor de Excelență în Resurse Umane, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de resurse umane ale anului. Înaintea ceremoniei de premiere, a avut loc o sesiune specială HR Club Talks live, dedicată […]

Detalii

Primul trimestru al anului se încheie cu aproape 100.000 de joburi noi postate pe eJobs.ro, cea mai mare platformă de recrutare online din România, dar și cu 2,7 milioane de aplicări, tablou aproape identic cu cel aferent primului trimestru al anului trecut. „Nu vedem diferențe notabile în ceea ce privește numărul de joburi postate sau […]

Detalii

Articol de Mădălina Trif, Senior Manager PwC România Companiile trebuie să-și regândească strategia de recompensare a angajaților, având în vedere că în ultimii zece ani echilibrul între viața profesională și cea personală, precum și formarea și dezvoltarea carierei, și-au triplat importanța în preferințele angajaților, în timp ce recompensa financiară a scăzut cu 24%, reiese din […]

Detalii

Un lider construiește o lume. E oare de ajuns ca ea să fie Bună și Adevărată? Pare că nu, pare că simțim cu toții și nevoia de Frumos. În 2023 vom vorbi Despre Frumos! Frumosul nu este totuna cu frumusețea estetică, chiar dacă o cuprinde. Frumosul este o filosofie de viață, o etică. Este acel […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter