Secțiune susținută de

5 idei pentru siguranța carierei tale

Portal HR \ Opinia consultantului \ 5 idei pentru siguranța carierei tale

Dacă te simți bine în „pielea ta profesională”, ai teoretic toate ingredientele care să te motiveze să îți clădești o carieră pe termen lung. În plus, dacă ți-ai mai pus și problema ce valoare va mai avea profilul tău profesional în viitor, ești deja asigurat(ă) împotriva eventualelor crize externe sau interne. 🙂

Dar câți dintre noi ne punem serios problema viitorului, mai ales când asta presupune o înțelegere a valorii pe care cariera clădită în timp o va avea peste 10 sau 20 de ani de acum înainte. Am văzut suficiente crize de identitate profesională în toți anii de când facem consultanță ca să ne dăm seama că inerția este foarte mare atunci când vine vorba de dobândirea de abilități noi și că, din comoditate, lipsă de timp sau de interes, există riscul ca, după ani îndelungați petrecuți în același tip de job, să descoperim că nu mai avem aceeași valoare pe piața muncii (și asta nu numai pentru că vremurile se schimbă ci, mai ales, pentru că noi nu știm să ne schimbăm odată cu ele).

Infograficul pe care vi-l recomandăm azi ne reamintește 5 aspecte la care trebuie să fim atenți ca să ne putem păstra și crește valoarea pe piața muncii. Este vorba de:

1. Investirea timpului pentru dobândirea abilităților la mare preț;

2. Deschiderea în fața experiențelor inedite și curajul de a face lucrurile altfel;

3. Dezvoltarea și gestionarea eficientă a profilului profesional online.

Descoperiți și celelalte 2 sugestii pentru securizarea viitorului profesional în infograficul de mai jos:

5 Tips to Future-Proof Your Career from LinkedIn

Data articol: aprilie 11, 2014

Fondată în 2010, Career Advisor este o companie locală de resurse umane, având 3 linii de business: Servicii de Executive Search, Consultanța de Resurse Umane și E-Recruitment. Am dezvoltat în paralel și primul portal local de resurse umane, PortalHR.ro și divese instrumente utile candidaților, cum ar fi CVAdvisor.

Serviciile pe care le oferim se bazează pe expertiza echipei Career Advisor: 7 consultanți cu experiența între 12 – 20 de ani în resurse umane, în companii locale și multinaționale. Consultanții Career Advisor sunt licențiați în Hogan Assessment, Human Synergistics, Thomas International. Sectoarele pentru care lucram: Bunuri de Larg Consum, Servicii Financiare, Tehnologie & Telecomunicații, Farma, Servicii Medicale, Industrie si Servicii Financiare.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam