Hot Now

8 pagini de HR de urmărit pe Facebook

12 10 2016, Portal HR , Comenteaza, 3.734 afisari

Deși LinkedIn rămâne rețeaua socială cea mai importantă pentru recrutare, networking, dezvoltarea brandului profesional și comunicare valoroasă cu specialiști din aceleași zone de interes, Facebook se transformă, treptat dar sigur, într-un vehicul eficient de informare dar și de construire a brandului de angajator.

Și pentru că suntem convinși că petreceți mai mult timp pe Facebook decât pe LinkedIn, am căutat pentru voi pagini cu informații din și despre HR pe care merită să le urmăriți:

  1. Human Resources IQ (este o comunitate online care oferă acces gratuit la conținut relevant pentru specialiștii în HR dar și pentru cei din zona de training și recrutare. Veți găsi articole, podcast-uri, prezentări video, evenimente live online și informații direct de la experți, pe subiecte precum: training și dezvoltare, managementul talentelor, compensații și beneficii, legislația muncii, indicatori HR etc.)
  2. Society for Human Resources Management (este pagina oficială a SHRM, organizație fondată în 1948, cu mai mult de 275,000 membri în peste 160 de țări; oferă resurse pentru toate nevoile de HR.)
  3. ERE.net (comunitatea bine cunoscută pentru oameni de HR și în special pentru recrutori)
  4. Recruiting Blogs (pagină care oferă conținut divers, inclusiv ghiduri pentru recrutare, știri, webcast-uri etc.)
  5. HR.com (pagina de facebook a site-ului bine cunoscut, resurse dedicate pentru managerii de HR, specialiști și pasionați de domeniul resurselor umane)
  6. HR Bartender (pagina de FB a unuia dintre blogurile de top în zona de HR)
  7. HR Magazine (cea mai importantă revistă de HR în Marea Britanie, pagina de FB permite specialiștilor în HR să comunice pe teme de interes specific și să fie la curent cu ultimele tendințe din resurse umane)
  8. SkillSoft (cel mai mare provider de conținut de învățare online, Skillsofteste utilizat acum de peste 6000 de companii și 19,000,000+ profesioniști care au urmat cursuri în format e-learning în toată lumea)

Voi ce pagini de HR urmăriți pe Facebook?

Save

Save

Adauga comentariu

Cele mai noi
Alina Botica / Portal HR

Alina Botica este fotografă, cu specializare în fotografia de beauty, portret și cea de boudoir, reușind să facă femeile să se simtă bine în pielea lor ca să-și poată exprima feminitatea și printr-un shooting foto profesionist. N-a fost mereu simplu și nu și-a găsit nișa de specializare dintr-o dată, ci a trecut prin mai multe […]

Detalii

În perioada 11 – 22 septembrie 2023, a avut loc o nouă ediție a Școlii de Vară HR Club Next Gen. Programul a avut ca scop dezvoltarea profesională și personală a celor 12 participanți, printr-o abordare practică și interactivă. Rezultatul? Formarea unei noi generații de profesioniști HR de elită, care să înțeleagă și să poată […]

Detalii

39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor, în timp ce 49,8% spun că este ok, dar s-ar putea și mai bine. Doar 10,7% nu au niciun motiv de nemulțumire din acest punct de vedere. Cu toate acestea, o eventuală renegociere salarială pare a fi o […]

Detalii

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter