Secțiune susținută de

Cultura recunoasterii

Portal HR \ Evenimente \ Cultura recunoasterii

E intotdeauna mai usor sa vorbim la nivel teoretic despre aspecte complexe precum cultura sau mentalitati si mult mai greu sa punem in practica idei sau sa analizam impactul anumitor strategii din aceste zone de influenta critice. Lucrurile nu sunt mai putin simple atunci cand vorbim despre cultura organizationala.

Importanta recunoasterii intr-o organizatie este un subiect discutat si analizat atat de mult incat exista deja riscul de a deveni un truism. Dar de la nevoie clara la implementarea efectiva, drumul este lung si sinuos. Acesta este si motivul pentru care ne-a atras atentia webcast-ul pe care vi-l recomandam pentru data de 2 iunie 2011.

Autorii cartii Winning With a Culture of Recognition isi propun sa demonstreze in 60 de minute cum poate recunoasterea candidatilor, implementata avand in vedere un plan strategic, sa duca la cresterea nivelelor de retentie si angajament si la consolidarea unei culturi organizationale globale si mai ales puternice.

Participa pe 2 iunie la webcast-ul Winning With a Culture of Recognition pentru a descoperi dimensiunea practica a programelor de recunoastere, asa cum este ea vizibila in initiativele unor companii cunoscute la nivel mondial.

Data articol: mai 24, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam