Secțiune susținută de

Cum a fost săptămâna asta?

Portal HR \ Opinia consultantului \ Cum a fost săptămâna asta?

„Cum ți-a fost ziua?” este, probabil, una din întrebările pe care le auzim cel mai frecvent atunci când ajungem acasă de la muncă. Sunt mai rare situațiile în care, la final de săptămână, discutăm cu colegii și cu superiorul direct despre cum au fost ultimele 5 zile de muncă, despre provocările de care ne-am lovit, despre bucuriile pe care le-am avut, despre nivelul de motivație pe care îl avem ca urmare a lucrurilor care s-au întâmplat etc.

Specialiștii ne atrag însă atenția că retrospectivele sunt bune pentru a ne înțelege mai bine pe noi și pe ceilalți, pentru a descoperi nu doar unde și de ce am greșit (de cele mai multe ori asta este cât se poate de evident :-)), ci, mai ales, ce putem face ca să nu perseverăm inutil pe un drum care nu are șanse să ne ducă acolo unde vrem să ajungem.

Și pentru că ne apropiem de sfârșitul săptămânii, vă sugerăm azi o resursă interesantă pentru evaluarea nivelului de motivare atât individual cât și în echipă. Este vorba de www.retroospect.com, un site unde puteți completa la fiecare final de săptămână cum au fost, din punct de vedere profesional, ultimele 5 zile de muncă. Site-ul vă provoacă să vă gândiți la aspecte precum: satisfacția generală, calitatea colaborării cu ceilalți membri ai echipei, nivelul de productivitate, ce ați învățat în ultimele zile și cum ați gestionat stresul.

Pentru a putea urmări evoluția nivelului vostru de satisfacție și motivație timp de mai multe săptămâni, puteți crea un cont.

Accesați acum www.retroospect.com și descoperiți cum ar putea să vă ajute în viața profesională.

Data articol: aprilie 14, 2016

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam