Secțiune susținută de

Invatarea formala si informala

Portal HR \ HR Pedia \ Invatarea formala si informala

Organizatia care invata (the learning organisation) este una din sintagmele indelung discutate si utilizate in literatura de specialitate. In practica, avantajele unei astfel de organizatii acopera o paleta foarte larga, de la performanta imbunatatita, la satisfactie, motivatie si nu in ultimul rand obiective proiectate si atinse.

Invatarea nu este insa un proces care sa se supuna gestionarii si masurarii atat de usor. Formala sau informala, spontana sau programata, este un proces in permanenta miscare, schimbare si devenire. Dar asta nu ii scuteste pe responsabilii de dezvoltare organizationala/ training de necesitatea de a masura si analiza impactul invatarii in contextul de business.

Josh Bersin, presedinte al Bersin & Associates si autor al cartii The Training Measurement Book, discuta in acest webinar modalitatile de definire a unei strategii de masurare care sa acomodeze toate tipurile de invatare. Printre subiectele abordate sunt tehnicile de masurare a eficacitatii efortului de invatare si utilizarii invatarii informale, noi instrumente care usureaza aceasta masurare si gasirea indicatorilor cei mai relevanti pentru business-ul in care actionati.

Acceseaza webinar-ul:

Metrics for the Modern Chief Learning Officer: How to Measure Formal and Informal Learning

Data inregistrarii: 8 octombrie 2009

Citeste fragmente din The Training Measurement Book.

Data articol: septembrie 30, 2010

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam