Secțiune susținută de

LinkedIn Jobs – veriga lipsă din proiectele de recrutare

Portal HR \ Evenimente \ LinkedIn Jobs – veriga lipsă din proiectele de recrutare

Oricât de bine arată strategia de atragere a talentelor pe care ai pus-o la punct pe hârtie, sunt foarte dese proiectele de recrutare în care ai senzația că, de fapt, cauți acul în „carul cu fân”.

În universul hiper-conectat online în care trăim, diferența dintre un anunț de joburi care atrage multe aplicații relevante și cel care „nu ajunge” la profesioniștii de care ai nevoie, este dată de modul în care folosești eficient platformele sociale și instrumentele pe care ele ți le pun la dispoziție.

LinkedIn îți oferă (teoretic) acces la o bază de date de 433 milioane de profesioniști din care să îi alegi pe cei potriviți pentru pozițiile vacante din organizația ta. Dar de la teorie la practică, drumul este lung și cu provocări specifice, un motiv suficient ca să îți dorești să afli mai multe despre instrumentele oferite sub denumirea de LinkedIn Jobs. Și ce modalitate mai bună de a afla aceste detalii decât învățând direct de la sursă?

Acesta este motivul pentru care îți recomandăm să te înscrii azi la webcastul LinkedIn gratuit de mâine, 19 iulie 2016, pentru a putea descoperi:

  • Principalele tendințe în recrutarea talentelor în clipa de față și sfaturi practice pe acest subiect;
  • Cum să folosești LinkedIn Jobs pentru ca profesioniștii potriviți să vadă anunțurile de joburi pe care le postezi;
  • Cum să te asiguri că folosești cea mai bună strategie de comunicare cu ei pentru a ajunge la rezultate concrete și a-ți atinge obiectivele.

Nu mai pierde timpul, înscrie-te azi pentru a prinde ultimele locuri libere!

Save

Save

Data articol: iulie 18, 2016

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam