Secțiune susținută de

Organizatia care isi creste talentele

Portal HR \ Evenimente \ Organizatia care isi creste talentele

Pentru ca exista o legatura incontestabila intre organizatiile de succes si existenta unor planuri coerente de dezvoltare a performerilor, va propunem un webinar de la Human Capital Institute care abordeaza exact acest subiect.

Ideea webinarului pare sa fi pornit de la rezultatele unui studiu care a evidentiat faptul ca 70% din organizatii au probleme legate de lipsa leadership-ului sau de existenta lui in „cantitati insuficiente” pentru succes. Daca in vest este asa, ne intrebam oare la noi care e situatia?

Concluzia imediata este ca o competenta organizationala de identificare a talentelor potrivite si dezvoltare a acestora este nu doar necesara, ci critica pentru organizatiile care vor nu doar sa supravietuiasca (desi si asta ar putea deveni o problema) ci sa aiba si succes in viitor.

Se aplica foarte bine aici zicala: „cum iti asterni, asa dormi”. Participati la acest webinar ca sa vedeti cum va puteti asterne mai bine pentru a garanta, in vremurile tulburi care ne asteapta, angajati atasati, motivati si performanti.

Afla mai multe detalii despre webinarul Building High Potential Bench Strength din 10 noiembrie 2010 si inscrie-te aici.

Data articol: noiembrie 5, 2010

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam