Secțiune susținută de

Recrutarea dincolo de fișele de post

Portal HR \ Evenimente \ Recrutarea dincolo de fișele de post

Dacă ne citiți de ceva vreme, probabil că v-ați obișnuit deja cu abordarea noastră în ceea ce privește utilizarea ad-literam a fișelor de post în recrutare. Departe de noi gândul de a ne poziționa ca originali în acest demers, ideea că fișele de post sunt insuficiente și (din păcate) adesea contraproductive în efortul de identificare a celui mai potrivit profesionist este una pe care o preluăm de la Lou Adler.

În acest context, ne bucurăm sa descoperim că nu este singurul care susține și practică o nouă abordare în ceea ce pivește mult utilizata și abuzata fișă de post. Dovada este webinarul din data de 22 septembrie la care vă invităm să participați. Obiectivul acestuia sună cât se poate de cunoscut: cum poți vedea dincolo de cerințele fișei de post pentru a recruta profesioniștii care vor avea cu adevărat rezultatele (a se citi performanțele) de care compania are nevoie.

Printre subiectele abordate se numără și clarificarea utilității și limitelor fișelor de post, o analiză mai inspirată a jobului pentru identificarea factorilor care te pot ajuta să găsești candidatul de care ai nevoie și derularea unui proces de recrutare dincolo de cerințele din fișele de post.

Află mai multe detalii și înscrie-te la webinarul Recruiting Beyond the Job Description din data de 22 septembrie 2011.

 

Data articol: septembrie 15, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam