Secțiune susținută de

Recrutarea in masina viitorului

Portal HR \ Evenimente \ Recrutarea in masina viitorului

Desi e bine ca viitorul ne rezerva mereu surprize, e firesc sa ne dorim si cand este vorba de zona profesionala sa stim dinainte ce urmeaza sa se intample si sa ne pregatim in consecinta. Pe plan local, mecanismul de prezicere a viitorului in recrutare, de exemplu, are sanse sa functioneze destul de bine. Ce vedem ca se intampla in vest are sanse foarte mari sa „vina” si la noi in 5 – 10 ani.

Pentru organizatiile care doresc sa isi mentina un avantaj competitiv in piata, Lou Adler si conceptele sale despre recrutare si selectie nu mai sunt probabil de mult o noutate, ci au devenit un sistem de lucru. Profilul de performanta si metodele de atragere a candidatilor pasivi sunt doar cateva din imperativele unei strategii coerente de recrutare la ora actuala.

Pentru ca ideile sale conving nu doar la nivel teoretic, initiativa lui Lou Adler de a prezice cum va arata viitorul recrutarii ni se pare cat se poate de provocatoare, motiv pentru care v-o si recomandam. Este vorba de un webinar din data de 14 iulie 2011 in care se vor discuta aspecte critice precum:

1. 4 tendinte esentiale care isi vor pune in curand amprenta asupra modului in care companiile atrag si angajeaza talente;

2. rolul in schimbare al recrutorului intern si al managerului responsabil (si) cu recrutarea;

3. convingerile expertilor din domeniu privind ceea ce urmeaza sa se intample;

4. impactul demograficelor si al ciclurilor economice asupra procesului de recrutare.

Inscrie-te acum la webinarul din data de 14 iulie 2011: Emerging Trends Reveal the Future of Hiring Circa 2015 and Beyond ca sa stii inaintea tuturor ce e de facut acum pentru ca organizatia ta sa poata atrage cu succes si in viitor  talentele fara de care nu poate supravietui.

Data articol: iulie 6, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam