Hot Now

Recrutarea si Linkedin-ul

30 09 2010, Portal HR , Comenteaza, 6.323 afisari

Utilizarea retelelor sociale in recrutare a ajuns si la noi una dintre metodele viabile de identificare de profile cel putin interesante… si de multe ori foarte apropiate de idealul pe care il cautam pentru un post vacant.

Nu este un moft si chiar daca vorbim despre o moda in utilizarea retelelor sociale si in recrutare, nu inseamna ca subiectul (sau instrumentul) este unul superficial. Deja altii, cu mai multa experienta, vorbesc despre asta ca despre o stiinta in sine, guvernata de un set de reguli nu numai de bun-simt ci si de eficienta.

Stiti ce anunturi de joburi se preteaza mai bine publicarii pe (sau poate ar fi mai potrivit sa spunem in) reteaua Linkedin?

Stiti ce si cum sa faceti ca sa va asigurati ca anuntul pe care l-ati postat este vazut de cine trebuie?

Stiti cat de mult depind rezultatele unui anunt in Linkedin de calitatea retelei pe care ati construit-o in timp?

Stiti cum sa faceti ca sa aveti o retea de calitate?

Aveti idee care sunt cele mai bune modalitati de utilizare a optiunii de In-Mail?

Stiti cum sa maximizati avantajele pe care vi le ofera Linkedin pentru identificarea eficienta a candidatilor pasivi?

Aflati care au fost concluziile unei conferinte in care Lou Adler a vorbit despre utilizarea Linkedin-ului in recrutare. Sau faceti click aici ca sa accesati inregistrarea evenimentului.

Daca abordarea vi se pare interesanta, cititi mai multe despre Lou Adler si recrutarea bazata pe profile de performanta.

Rasfoiti una dintre cartile celebre ale lui Lou Adler, Hire with Your Head, Using Performance-Based Hiring to Build Great Teams (2007).

Adauga comentariu

Cele mai noi

Cu toate că telemunca are o reglementare în legislația noastră încă de acum aproape trei ani, Legea nr. 81/2018, dovedită extrem de utilă când, acum un an de zile, a venit un îndemn oficial, odată cu instalarea stării de urgență, la trimiterea angajaților să lucreze de acasă, acolo unde e posibil, legea are în continuare […]

Detalii

CIO Council și Revista CARIERE organizează miercuri, 14 aprilie, între orele 15:00 – 17:30, o nouă ediție CIO TALKS „Digital first. The new era of hybrid workplace”. Acest webcast explorează schimbarea de mentalitate pe care o generează noua normalitate a muncii de tip hibrid (WFH/WFO), dar și adaptarea spectaculoasă a strategiilor de business la noua realitate. […]

Detalii

Revista Biz, vocea originală și profesionistă a presei de business românești, aniversează un an de când oferă cititorilor newsletterul Biz Good News și acces la cele mai importante știri care prezintă mediul de afaceri din pandemie. Exact acum un an, în perioada în care trusturile de presă făceau trafic prezentând realitatea sumbră și deciziile controversate […]

Detalii

Ca lider, ca să transmiți și să creezi încredere, trebuie să ajungi, întâi de toate, la filonul tău de autenticitate și adevăr. Pentru asta este nevoie să îți asumi un proces de autoreflecție care să te reconecteze la tine și la ceilalți în mod onest. Iar asta cere curaj. La Erisma-Leadership Creativ creăm premisele pentru […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter