Hot Now

Recrutarea si Linkedin-ul

30 09 2010, Portal HR , Comenteaza, 6.850 afisari

Utilizarea retelelor sociale in recrutare a ajuns si la noi una dintre metodele viabile de identificare de profile cel putin interesante… si de multe ori foarte apropiate de idealul pe care il cautam pentru un post vacant.

Nu este un moft si chiar daca vorbim despre o moda in utilizarea retelelor sociale si in recrutare, nu inseamna ca subiectul (sau instrumentul) este unul superficial. Deja altii, cu mai multa experienta, vorbesc despre asta ca despre o stiinta in sine, guvernata de un set de reguli nu numai de bun-simt ci si de eficienta.

Stiti ce anunturi de joburi se preteaza mai bine publicarii pe (sau poate ar fi mai potrivit sa spunem in) reteaua Linkedin?

Stiti ce si cum sa faceti ca sa va asigurati ca anuntul pe care l-ati postat este vazut de cine trebuie?

Stiti cat de mult depind rezultatele unui anunt in Linkedin de calitatea retelei pe care ati construit-o in timp?

Stiti cum sa faceti ca sa aveti o retea de calitate?

Aveti idee care sunt cele mai bune modalitati de utilizare a optiunii de In-Mail?

Stiti cum sa maximizati avantajele pe care vi le ofera Linkedin pentru identificarea eficienta a candidatilor pasivi?

Aflati care au fost concluziile unei conferinte in care Lou Adler a vorbit despre utilizarea Linkedin-ului in recrutare. Sau faceti click aici ca sa accesati inregistrarea evenimentului.

Daca abordarea vi se pare interesanta, cititi mai multe despre Lou Adler si recrutarea bazata pe profile de performanta.

Rasfoiti una dintre cartile celebre ale lui Lou Adler, Hire with Your Head, Using Performance-Based Hiring to Build Great Teams (2007).

Adauga comentariu

Cele mai noi

Pe 30 martie 2023, aproape 300 de membri ai comunității HR Club s-au reîntâlnit live în cadrul celei de-a 15 ediții a decernării Premiilor de Excelență în Resurse Umane, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de resurse umane ale anului. Înaintea ceremoniei de premiere, a avut loc o sesiune specială HR Club Talks live, dedicată […]

Detalii

Primul trimestru al anului se încheie cu aproape 100.000 de joburi noi postate pe eJobs.ro, cea mai mare platformă de recrutare online din România, dar și cu 2,7 milioane de aplicări, tablou aproape identic cu cel aferent primului trimestru al anului trecut. „Nu vedem diferențe notabile în ceea ce privește numărul de joburi postate sau […]

Detalii

Articol de Mădălina Trif, Senior Manager PwC România Companiile trebuie să-și regândească strategia de recompensare a angajaților, având în vedere că în ultimii zece ani echilibrul între viața profesională și cea personală, precum și formarea și dezvoltarea carierei, și-au triplat importanța în preferințele angajaților, în timp ce recompensa financiară a scăzut cu 24%, reiese din […]

Detalii

Un lider construiește o lume. E oare de ajuns ca ea să fie Bună și Adevărată? Pare că nu, pare că simțim cu toții și nevoia de Frumos. În 2023 vom vorbi Despre Frumos! Frumosul nu este totuna cu frumusețea estetică, chiar dacă o cuprinde. Frumosul este o filosofie de viață, o etică. Este acel […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter