Secțiune susținută de

Știința atragerii candidaților – webinar EREmedia

Portal HR \ Evenimente \ Știința atragerii candidaților – webinar EREmedia
mitul candidatului pasiv

După ce ne-am obișnuit să punem la punct strategii de recrutare pentru a atrage candidații pasivi, se pare că este momentul să ne actualizăm cunoștințele despre modul și momentul în care un profesionist ia decizia de a face o schimbare. Astfel, un studiu derulat de cei de la Indeed a evidențiat faptul că 91% dintre cei care s-au angajat/au schimbat jobul în ultimul an au acționat într-un fel sau altul pentru a găsi o oportunitate nouă, în vreme ce peste 70% dintre profesioniști sondează piața muncii în fiecare lună.

Dacă e să ne luăm după aceste concluzii, mitul candidatului pasiv este spulberat și avem ocazia să regândim modalitățile de comunicare a brandului de angajator și a oportunităților de angajare pe care le are organizația în care lucrăm pentru a-i convinge pe candidați să vină în întâmpinarea ofertelor.

Pentru a înțelege mai bine ce impact au revelațiile studiului asupra modului în care recrutăm profesioniști (activi sau pasivi) și de ce nu ne mai putem baza pe vechile mituri din recrutare, EREmedia ne invită să participăm la un webinar în data de 3 august 2016.

Participanții vor afla mai multe informații despre:

  • Ce îi influențează pe cei care au deja un job să își caute altul;

  • De ce majoritatea candidaților caută activ oportunități noi de angajare;

  • Metodele pe care le folosesc candidații activi să își găsească joburi;

  • De ce recrutarea candidaților activi are șanse mai mari de succes;

  • Modalități de regândire a strategiilor de recrutare.

Nu mai stați pe gânduri, înscrieți-vă acum la webinarul ERE: The Science of Talent Attraction: Understanding What Makes People Click.

Data articol: iulie 26, 2016

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam