Secțiune susținută de

Cum ne pregătim pentru forța de muncă a viitorului

Portal HR \ Evenimente \ Cum ne pregătim pentru forța de muncă a viitorului

Vorbim deja de ceva vreme despre Generația Y și despre strategiile diferite de atragere, motivare și retenție a celor care fac parte din ea. Dar până să citim descrierea webinarului pe care vi-l recomandăm pentru data de 16 octombrie 2013 chiar nu ne-am pus deloc problema că în 2014, aproximativ 50% din populația activă a globului va fi născută după 1980, deci va face parte din acea generație Y (sau „millenials”) pe care o considerăm încă „o specie aparte”.

Impactul acestui fapt asupra practicilor de HR este cât se poate de evident. Tot ceea ce considerăm acum o „excepție” va deveni în scurt timp regulă. Dacă acum facem lucrurile „diferit” doar pentru ei, în curând va trebui ca acel „diferit” să devină obișnuință. Iar webinarul despre care vorbeam mai sus promite să ne ajute să înțelegem la ce trebuie să ne așteptăm, cum va trebui să gestionăm „noua” forță de muncă pentru a asigura succesul pe termen lung al organizațiilor în care lucrăm.

Cum să îi atragem, fidelizăm și gestionăm pe cei care par să își impună din ce în ce mai mult propriile reguli atunci când vine vorba de autonomie, dezvoltare personală, echilibru viață personală/viață profesională?

Participând la webinar veți afla mai multe despre viitoarea generație de talente și despre impactul ei la nivel de business, despre cele mai bune practici de gestionare a talentelor în noul context dar și despre modul în care putem contracara lacunele de abilități și competență.

Aflați mai multe informații și înscrieți-vă la webinarul The future workforce: How should you prepare for managing talent in 2020 and beyond.

Data articol: septembrie 25, 2013

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam