Secțiune susținută de

Unde gasim candidatii in 2011

Portal HR \ Evenimente \ Unde gasim candidatii in 2011

Se pare ca orice am face, fara retele sociale pierdem ceva esential. Si recrutarea nu face exceptie. Facebook, Twitter, LinkedIn sunt doar cateva din mijloacele prin care companiile incep sa isi atraga din ce in ce mai mult candidati valorosi.

Va ganditi probabil ca la noi mai dureaza pana cand aceste platforme sa devina cu adevarat critice in efortul de recrutare si pe undeva va dam dreptate. Suntem cu cativa pasi in urma, dar asta nu inseamna ca nu ne prinde bine sa ne uitam cativa pasi inainte si sa ne pregatim pentru ceea ce urmeaza. Daca de ceva vreme ati constatat ca anunturile clasice de recrutare nu mai dau rezultatele de altadata sau daca va plangeti des de calitatea si relevanta aplicatiilor pe care le primiti, atunci e momentul sa puneti tot efortul intr-o perspectiva noua.

Participati la un webinar care discuta cele mai bune strategii de identificare de candidati in 2011: de la retele sociale, la cautarea pe internet si cautarea mobila. Aflati nu numai cum sa beneficiati la maxim de platformele de networking social, dar si cum puteti folosi SMS-ul in recrutare si, in general, cum va puteti eficientiza eforturile si resursele investite in aceasta directie.

Afla mai multe detalii si inscrie-te la webinarul Winning Sourcing Strategies for 2011 din data de 20 ianuarie 2011.

Data articol: ianuarie 11, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam