Secțiune susținută de

Diferenta semnificativa care atrage candidatii pasivi

Portal HR \ HR Pedia \ Diferenta semnificativa care atrage candidatii pasivi

Daca trebuie sa faceti recrutari si nu ati citit inca Hire With Your Head a lui Lou Adler, recomandarea noastra este sa o puneti undeva in topul lecturilor obligatorii. Si asta nu doar pentru ca detaliaza unul din conceptele de maxima utilitate in orice proces de selectie (cel de profil de performanta), ci si pentru ca argumentatia solida si documentata va va convinge sa va schimbati fundamental abordarea pe care o aveti in interviurile de recrutare.

Este una din acele carti care schimba lumea… si o schimba in bine!

Pana apucati sa cititi cartea, ca sa va „incalziti” putin, va recomandam un filmulet cu Lou Adler in care este prezentat un subiect pe care de multe ori uitam sa il luam in calcul atunci cand cautam candidati. Cum sa fac sa ii atrag pe cei pasivi? Pe cei care nu isi cauta un job (si care este, deci, putin probabil sa vada anuntul de recrutare sau sa fie interesati de el)?


Atragand candidati pasivi cresteti simtitor sansele de a identifica talentele de care aveti nevoie. Asa ca sugestiile lui Lou Adler sunt mai mult decat o tema de gandire… sunt, odata corect aplicate, o reteta pentru succes.

Data articol: octombrie 29, 2010

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam